Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

Επιστρέφει σήμερα στη Ν.Δ. η Ντόρα

Πρώτο το parapolitika.gr σας είχε αποκαλύψει την πρώτη παρασκηνιακή επαφή που υπήρξε την προηγούμενη Παρασκευή μεταξύ Σαμαρά και Ντόρας. Σε ρόλο μεσολαβητών βρέθηκαν οι Κώστας Μπακογιάννης και Γιάννης Μιχελάκης. Κατά την διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου, υπήρξε έντονο παρασκήνιο. Χθες, υπήρξε η πρώτη, μετά από πολύ καιρό κατ’ ιδίαν επαφή του προέδρου της Ν.Δ με την πρόεδρο της «Δημοκρατικής Συμμαχίας».

Η συμφωνία, έχει ουσιαστικά «κλείσει». Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα. Μένουν οι τυπικές λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί το πολιτικό deal. Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, υπάρχει σοβαρά ενδεχόμενο ακόμη και μέσα στην μέρα να υπάρξει η ανακοίνωση προσχώρησης της Ντόρας Μπακογιάννη στη Ν.Δ. Κι’ όταν λέμε, μέσα στην μέρα, το εννοούμε. Όπως, μαθαίνουμε το μοντέλο της συνεργασίας, θα προκαλέσει θετικά σχόλια στην πολιτική πιάτσα. Είναι κάτι που δεν το έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα.

ΑΞΙΖΕΙ: Το parapolitika.gr ήταν το πρώτο Μέσο Ενημέρωσης, που αποκάλυψε ότι ο Σαμαράς είχε προτείνει στην Ντόρα, την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ. Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου