Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

Μεγάλε Ηγέτη που ήσουν κρυμένος τόσα χρόνια και εμείς ψάχναμε να βρούμε ένα!!!!!

Από το Antinews:
Πως γλιτώσαμε την κυβέρνηση Καμμένου
Κυβέρνηση Ανεξάρτητων Ελλήνων ζήτησε ο Πάνος Καμμένος στην τελευταία και πιο κρίσιμη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Θα πρέπει να γίνει κυβέρνηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

ΣΑΜΑΡΑΣ: Τι κυβέρνηση θέλεις δηλαδή; Κυβέρνηση Καμμένου;

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Όχι, εγώ αυτό που θέλω είναι μια κυβέρνηση Ανεξάρτητων Ελλήνων.

ΣΑΜΑΡΑΣ: Υπήρχε ελπίδα να υλοποιηθεί το σενάριο Β’, αλλά εσύ ζητάς να γίνεις ο ίδιος πρωθυπουργός.

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Δεν υπάρχει σενάριο Β’.

ΣΑΜΑΡΑΣ: Σας ζητώ, κύριε Πρόεδρε, να υπάρξει διευκρίνιση.

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ: Θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση.

Ακολούθησε η επίσημη και πρωτοφανής για τα ελληνικά πολιτικά χρονικά διάψευση των ισχυρισμών του κ. Καμμένου περί “πλαστογραφίας” και επιβεβαίωση ότι ο ίδιος παρέδωσε το επίμαχο έγγραφο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Έτσι, η μάταιη προσπάθειά του κ. Καμμένου να διαψεύσει την ύπαρξη του εγγράφου έπεσε μέσα σε λίγα λεπτά στο κενό ενώ οι ύβρεις που εξαπέλυσε προς το θεσμό της Προεδρίας της Δημοκρατίας έγιναν μπούμερανγκ μετά το πρωτοφανές για τα πολιτικά χρονικά «άδειασμά» του από το γραφείο του Κάρολου Παπούλια.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι πλέον έκθετος στα βλέμματα των πολιτών και ταυτόχρονα τραγικός «πρωταγωνιστής» στο εσωκομματικό του ακροατήριο.

Δεν δίστασε να διαψεύσει ακόμη και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την ύπαρξη της επιστολής-πρότασής του την οποία ο ίδιος του είχε παραδώσει, να απευθύνει κατηγορίες για «πλαστογράφους και λασπολόγους» αλλά ακόμη και να ρίξει στην πυρά τους ίδιους τους συνεργάτες του!

Παρά το επίσημο «άδειασμα» του Πάνου Καμμένου, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων συνέχισε τις θεωρίες συνωμοσίας. Αργά χθες το βράδυ, ανάρτησε στην ιστοσελίδα του νέο κείμενο επίθεσης κατά της Προεδρίας της Δημοκρατίας με υπονοούμενα, χαρακτηρισμούς και δηκτικά σχόλια: «Όσο και να χτυπάτε, ό,τι βρόμικο μέσον και να χρησιμοποιήσετε, όποιους και να προσλάβετε, δεν πρόκειται να μας γονατίσετε. Ενόχλησε ο κρατικός έλεγχος της Τράπεζας της Ελλάδος και η καταγγελία των δανειακών συμβάσεων και ενεργοποιήσατε μέχρι τους παλιούς φίλους σας βολεμένους σε θέσεις-κλειδιά έτοιμους για τις προβοκάτσιες. Νομίζετε ότι θα φοβίσετε τους Έλληνες και θα μας βάλετε σε τεχνικές αντιπαράθεσης του χθες. Αντίπαλοί μας είστε εσείς οι υπηρέτες των τραπεζών, οι δολοφόνοι των ονείρων των παιδιών μας».

Μουδιασμένοι οι βουλευτές

Το σοκ του «Σχεδίου Β» έφερε αμηχανία μεταξύ των τριάντα τριών βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Στενοί συνεργάτες του Πάνου Καμμένου κυριολεκτικά «κεραυνοβολήθηκαν» όταν πληροφορήθηκαν ότι υπάρχει επιστολή και «Σχέδιο Β» στα χέρια του Προέδρου της Δημοκρατίας και των πολιτικών αρχηγών. Τόσο ο Κώστας Μαρκόπουλος όσο και ο Χρήστος Ζώης διέψευσαν κατηγορηματικά με τηλεοπτικές παρεμβάσεις τους την πληροφορία -το βράδυ της Δευτέρας- ενώ χθες επέλεξαν να μην προβούν σε καμία δημόσια δήλωση.

Αντίθετα, ο Γιάννης Μανώλης, βουλευτής Β’ Αθηνών, κράτησε αποστάσεις. Με δηλώσεις του (ΒΗΜΑ FM) ανέφερε ότι δεν έχει γνώση του θέματος, προσθέτοντας ότι δεν έχει αλλάξει η άποψη σχετικά με τα επτά σημεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ωστόσο, ο κ. Μανώλης με μια φράση του άνοιξε μια συζήτηση που σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε ο πρόεδρος του κόμματός του να ξεκινήσει: «Προσωπικά, δεν έφυγα για να ξαναγυρίσω από την πίσω πόρτα στη Νέα Δημοκρατία», ανέφερε χαρακτηριστικά:

Θυμάστε τι μας έλεγε προεκλογικά;

Στο φιλοθεάμον κοινό που τα παρακολουθεί όλα αυτά έκπληκτο οφείλουμε ωστόσο να υπενθυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Καμμένος συλλαμβάνεται επ αυτοφόρω να απέχει μακράν της αλήθειας

Προεκλογικά μας έλεγε ότι:

- Καταγγείλει το Μνημόνιο και τη δανειακή, ύστερα διαβάσαμε στο πρόγραμμά του ό,τι έθετε 6 όρους η εκπλήρωση των οποίων μπορεί να κρατούσε εις το διηνεκές

- Η Κύπρος δανείστηκε από τη Ρωσία με επιτόκιο 1%, ενώ η αλήθεια είναι ότι δανείστηκε με 4.5%

- Τα εισοδήματα μέχρι 12000 θα είναι αφορολόγητα, ενώ στο πρόγραμμά του γράφει ότι θα φορολογούνται με 5%

- Τα CDS που είχαν αγοραστεί έναντι του ενδεχομένου πτώχευσης της χώρας ανέρχονταν σε 1 τρις, για να αποδειχθεί ότι τελικά ήταν μερικά δις

- Δεν θα συνεργαστεί «ούτε νεκρός με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ» και προχθές αποκαλύφθηκε ότι σε περίπτωση …εθνικού κινδύνου θα έδινε ψήφο ανοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου