Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

O Bενιζέλος θα παραμείνει αρχηγός μετά τις εκλογές;

Από το Antinews:
Χαμός γίνεται στο ΠΑΣΟΚ! Την πέφτουν όλοι στο Βενιζέλο για τις απανωτές γκάφες του  και  διαχωρίζουν τη θέση τους επειδή τρέμουν το εκλογικό αποτέλεσμα.
Χθές την …έπεσε στο Βενιζέλο, ο υπουργός του Express Samina Χρήστος Παπουτσής,  «είναι αδιανόητο ορισμένοι δικοί μας να σπεύδουν να εκδηλώσουν προθυμία συμμετοχής σε μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον κ. Σαμαρά», είπε ο παρ’ ολίγον υποψήφιος πρόεδρος.
Σήμερα, τον άδειασε η υπουργός της …φωτυπίας  Αννα Διαμαντοπούλου, καλώντας τον να …αποχωρήσει. Να τι ακριβώς είπε η Αννούλα :«.. δεν συμφωνώ με την προσέγγιση ότι το ΠαΣοΚ μπορεί να κατεβεί στις εκλογές, μόνο ζητώντας συγγνώμη. Εάν θεωρεί ότι μόνο το συγγνώμη είναι αυτό που έχει να πει στον ελληνικό λαό, είναι καλύτερα να αποχωρήσει»!!!
Ο ΓΑΠ, ως γνωστόν, ..κρατιέται με το ζόρι να μην μιλήσει επειδή ο Βενιζέλος τον έχει ..εκθέσει σε όλα τα θέματα και δεν …αναγνωρίζει το έργο του.
Ο  άλλος δελφίνος,  ο «δεν υπάρχει σάλιο»,  Ανδρέας Λοβέρδος κάνει λευκή απεργία επειδή δεν έγινε… δεύτερο νούμερο.
Η νεολαία του ΠΑΣΟΚ απέχει σχεδόν συστηματικά από όλες τις εκδηλώσεις επειδή…διαφωνεί με τις επιλογές του.
Εμεινε ο Μπένι, με τη …στενότερη συνεργάτιδά του τη Φώφη!
Αντε  τώρα να δείς προκοπή με τη Φώφη!
Μέσα σ’ αυτό το κλίμα και αν επαληθευθούν οι δημοσκοπήσεις, θα μπορέσει ο Βαγγέλης να παραμείνει αρχηγός το βράδυ των εκλογών;
Εγώ δε θα το έβαζα το στοίχημα!!!
Δείτε τι είπε η Άννα εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου