Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Φίλες και φίλοι, 

Το μήνυμα της Ανάστασης είναι σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ για τη χώρα μας που δοκιμάζεται έντονα σε οικονομικό επίπεδο με τραγικές συνέπειες στην κοινωνία, το επιχειρείν, την πολιτική. Ας ελπίσουμε ότι οι θυσίες του ελληνικού λαού για τη σωτηρία της ελληνικής οικονομίας και την έξοδο από τον «ελληνικό Γολγοθά» της καταστροφικής οικονομικής κρίσης και του τεράστιου δημοσιονομικού χρέους, θα έχουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα ώστε σύντομα η χώρα μας να πετύχει ρυθμούς βιώσιμης ανάπτυξης και κοινωνικής ευημερίας. 

Στην παρούσα δύσκολη συγκυρία, αντλώντας δύναμη από τον θρίαμβο του Θεανθρώπου, ας εργαστούμε έχοντας ως αρχές τις πανανθρώπινες αξίες της αγάπης, ειρήνης, αρετής και αλληλεγγύης που αυτός δίδαξε, ώστε να οδηγηθούμε με κοινή προσπάθεια σε δημιουργία, πρόοδο και ευημερία όλης της κοινωνίας. 

Μετά τον «Γολγοθά» για όλους έρχεται η Ανάσταση. Το μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου είναι μήνυμα ελπίδας. Γι’ αυτό ας ατενίσουμε το μέλλον με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Ας εργαστούμε ακόμη πιο σκληρά και μεθοδικά βάζοντας θεμέλιους λίθους για την ανάπτυξη της Πιερίας στη νέα εποχή. Ας εργαστούμε για να δώσουμε λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα και ταυτόχρονα να ανοίξουμε νέους ορίζοντες στον τόπο μας. Προσωπικά, έχω εμπιστοσύνη στον επιχειρηματικό κόσμο της Πιερίας γιατί έχει το σθένος να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, να πρωτοπορεί, να δίνει νέες προοπτικές. 

 Εύχομαι, η ελπίδα που χάρισε με την Ανάστασή του ο Θεάνθρωπος, να γίνει για όλους μας στήριγμα και οδηγός στην πορεία μας για την επίτευξη των αγαθών προσδοκιών μας. 

Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου