Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Στις 6 Μαϊου οι εκλογές, ώρα για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δήμοκρατιας στην Πιερία να ανακοινωθεί

Σεβόμενοι την αγωνία των υποψηφίων για τις θέσεις του ψηφοδελτίου της Πιερίας, τις τελευταίες μέρες δεν αναφερθήκαμε καθόλου σε αυτό.

Παρόλα αυτά με δημοσιεύματά μας τις προηγούμενες εβδομάδες σας είχαμε ενημερώσει ότι το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία είναι κατά 90% έτοιμο.

Στις 26 Μαρτίου δημοσιεύσαμε τις πληροφορίες που είχαμε με το άρθρο: "Κατά 90% έτοιμο το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Πιερίας

Στις 28 Μαρτίου και αφού διασταυρώσαμε τις πληροφορίες μας, επειδή κάποιοι αντέδρασαν τότε, με το άρθρο: "Επειδή κάποιοι παρεξηγήθηκαν και λένε πολλά, στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Πιερία θα συμμετέχουν οι παρακάτω 5

Σήμερα επειδή προκυρήχθηκαν και επίσημα οι εκλογές σας λέμε πως εμμένουμε στα γραφόμενά μας. Υπήρξαν & υπάρχουν από ότι μαθαίνουμε λυσσαλέες προσπάθειες κάποιων για να παρέμβουν και να "σπάσουν" την 5αδα.

Εάν κάτι αλλάξει και το μάθουμε θα σας ενημερώσουμε.

Για την 6η θέση του ψηφοδελτίου τα ονόματα που "ακούγονται" αλφαβητικά είναι τα παρακάτω: Ίνεγλης Ανέστης, Κωνσταντινίδου Ανατολή, Μπέης Δημήτριος ή ένα όνομα - έκπληξη.

Εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης από τη Νέα Δημοκρατία με την υποσημείωση πως εάν χρειαστεί θα επιστρέψουμε στο θέμα.

dionolympos blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου