Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Σ.Ε.Ο ΣΚΟΤΙΝΑΣ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ

Όπως όλοι είδη γνωρίζετε στην Σκοτίνα κατασκευάστηκαν και λειτουργούν τα Σ.Ε.Ο αρκετό καιρό τώρα ( 2 χρόνια περίπου). Παρά τις προσπάθειες τοπικών παραγόντων της τοπικής κοινότητας Σκοτίνας και τελευταία του προέδρου κο Πλεξίδα Γεωργίου σχετικά με την διόρθωση των πινακίδων από Σ.Ε.Ο Λεπτοκαρύας σε Σ.Ε.Ο.Σκοτινας καμία λύση δεν δόθηκε έως και σήμερα.Δεν υπάρχει κανένας παράγοντας αυτού του τόπου να ασχοληθεί με το θέμα και να διορθωθεί επιτέλους αυτή την "παρατυπία"; Οι βουλευτές του νομού μας και όλοι οι άλλοι εμπλεκόμενη στην εξουσία δεν το βλέπουν; 

Το ζήτημα δεν είναι τοπικιστικό αλλά είναι θέμα δικαίου και σαφής προσανατολισμού του διερχόμενου από τον εθνικό οδικό άξονα. 

Θα περιμένουμε επιτέλους κάποιος να ασχοληθεί άμεσα με το παραπάνω θέμα ώστε να αποκατασταθεί και το αίσθημα δικαίου των συχωριανών μας. 

Θωμάς Συντριβάνης 
επιτροπή αγώνα Σκοτίνας για την επίλυση τοπικών θεμάτων

6 σχόλια:

  1. Ρε τι γίνετε εκεί κάτω στον νότο; Μετά τους λεπτοκαριτες ξύπνησαν τώρα και οι σκοτινιοτες; Ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος εκεί…..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε εάν και δεν σε γνωρίζω μην μιλάς η καλλίτερα μην γράφεις απαξιωτικά για ένα θέμα η και για ένα τόπο που δεν το γνωρίζεις η καλλίτερα που δεν σε ενδιαφέρει. Εάν έχεις καμία πρόταση με χαρά να την διαβάσουμε. Όπως και να έχει κάθε τόπος έχει τα δικά του προβλήματα και καλώς κάνει και προσπαθεί να τα λύσει. ΕΣΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.
    Εάν θέλεις να συζητήσουμε περισσότερα απάντησε με ονοματεπώνυμο η mail να ανταλλάξουμε απόψεις επί του θέματος που εμάς μας ενδιαφέρει ΑΠΟΛΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ φίλε δεν έχω καμία πρόταση για αυτά τα θέματα σας….Αν νομίζετε εκεί κάτω πως τα προβλήματα του νέου μας δήμου είναι οι πινακίδες!!! Τότε δεν έχετε αντίληψη των σοβαρότερων προβλημάτων που υπάρχουν στον τόπο.
    Εσείς ψηφίσατε εκεί στην Σκοτινα ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ για να σας λύσει τέτοια προβλήματα;;;;.. Για την ανωνυμία που λες, δεν μπορώ να καταλάβω τι έχετε πάθει όλοι με αυτό το θέμα και σκάτε….Δεν νομίζω να σας προσβάλω με το να λέω την άποψη μου για το θέμα αυτό. Υπάρχουν ποιο σοβαρά θέματα από τις πινακίδες σας!!!…..όπως για παράδειγμα το κάμπινγκ της Σκοτινας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ...
    ΔΙΥΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΝΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΚΑΜΗΛΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ...
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...
    ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΔΙΟΔΙΑ
    ΚΑΜΠΙΓΚ ΣΚΟΤΙΝΑΣ
    ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ...
    ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
    ΑΛΛΑ "ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βιολογικός - Διοδια - Καμπινγκ Σκοτίνας - Απορρίμματα- Δικτυο Υδρευσης κ Αδρευσης κλπ και πανω από ολα αυτα βαζετε την ταμπέλα;;;;;
    Ας μην απορούμε γιατί στην Σκοτίνα και γενικά στην Ν. Πιερία ο Παπαθανασίου πήρε 60% από την πρωτη Κυριακη...
    ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή