Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ Μ.Γ.Π.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

Κατόπιν έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου, μετά την επιστροφή της ομάδας μας από τον αγώνα ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ (την 11η/12/2011), καταγγέλλουμε τη σφαγιαστική διαιτησία του β΄ βοηθού ΛΑΦΑΤΖΗ Δ.

Τέτοιες διαιτησίες αμαυρώνουν τον χώρο του ποδοσφαίρου και διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα.  

Συγκεκριμένα, ο επόπτης στέρησε από την ομάδα μας ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο δικαιούμασταν, καταλογίζοντας δυο οφσάιντ που είδε μόνο αυτός και , με αποκορύφωμα τη φάση του 75ου λεπτού του παιχνιδιού, όταν ο παίκτης της ομάδας ΣΠΑΘΑΡΑΣ Σ ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή της αντιπάλου ομάδας ο διαιτητής σφυρίζει πέναλτι και βγάζει κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα τότε ο κ. ΛΑΦΑΤΖΗΣ θυμήθηκε ότι ήταν οφσάιντ. Επίσης στο 77ο λεπτό αφού σκόραρε ο παίκτης της ομάδας μας ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ από προφανή θέση για γκολ και το πέτυχε και πανηγύρισε μετά από ένα λεπτό σήκωσε την σημαία του πάλι ο εν λόγω επόπτης. 

Θεωρούμε ότι η διαιτησία του ήταν απαράδεκτη και συνέβαλε τα μέγιστα στην αλλοίωση αποτελέσματος. Μέχρι και οι φίλαθλοι της αντίπαλης ομάδας δεν πιστεύανε αυτό που βλέπανε. 

Κύριοι ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ είναι μια από τις πιο ιστορικές ομάδες του νομού μας με έτος ιδρύσεως το 1928 και γι’ αυτό αξίζει σεβασμό από τον κάθε διαιτητή , επόπτη και φίλαθλο

Μετά τιμής, 
Για το Δ.Σ ΜΓΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου