Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Η προφητική καμπάνα απ’ τον Περιφερειακό Σύμβουλο Γιώργο Φεστερίδη.

Η φωτογραφία είναι από περιφερειακά blog και από  την εφημερίδα  «Τα Νέα» της 18-10-2011. Ο Περιφερειακός Σύμβουλος, αστυνομικός και συνδικαλιστής Γιώργος Φεστερίδης, που εκλέχθηκε με το συνδυασμό «Μέτωπο Ανάπτυξης» του Μάρκου Μπόλαρη συμμετείχε στην διαδήλωση της πανελλήνιας αστυνομικών την Τρίτη…κρατώντας μια καμπάνα. Δυστυχώς, ήταν προφητικός.


Και άλλο ψηφοκαμπανάκι αλλά και δήλωση προς υπουργό «Είστε πολιτικά ανάπηροι…Δε βλέπετε το τρένο που έρχεται καταπάνω σας;»

Συνομιλία που καταγράφηκε προχθες και πάλι μεταξύ περιφερειακού συμβούλου απ’ την Κεντρική Μακεδονία και πόντιου Υπουργού, παρουσία δυο άλλων βουλευτών. Η συνδιάλεξη ήταν τηλεφωνική και ο περιφερειακός σύμβουλος που πιθανόν να κατάγεται από την περιοχή μας φέρεται να είπε σε υπουργό: «Είστε πολιτικοί ανάπηροι… δε βλέπετε το τρένο που έρχεται καταπάνω σας.». Τα κείμενα δημοσιεύθηκαν σε διάφορα blog χωρίς όνομα και φωτογραφία, εμείς δε προσθέτουμε μια φωτογραφία από το Περιφερειακό Συμβούλιο επειδή πιθανολογούμε ότι τα παραπάνω ελέχθησαν από κάποιο σύμβουλο που βρίσκεται στα μπροστινά έδρανα, σε συνδυασμό με το ότι προχθές ήταν ο μοναδικός που μειοψήφησε από την πλειοψηφία αλλά και την ισχυρή μειοψηφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου