Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Κ. Κουκοδήμος - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ – ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Κύριοι,
Με έκπληξη διαπίστωσα τη λάθος πληροφόρηση που παρέχεται μέσω του παγκοσμίως γνωστού website www.booking.com, ως προς την τοποθεσία του Ολύμπου, όταν κάποιος επιχειρήσει να αναζητήσει πληροφορίες με όνομα περιοχής «OLYMPOS».
Αναζητώντας (search) στο web site της εταιρίας σας, ξενοδοχεία στην περιοχή διαπίστωσα ότι το πρώτο αποτέλεσμα αυτής της αναζήτησης μας έδειχνε ότι ο «ΟΛΥΜΠΟΣ» είναι μια πόλη στην Τουρκία με 31 ξενοδοχεία. Επιπλέον, στη δεύτερη αναζήτηση στην Ελλάδα, το σύστημα προέβαλλε δυο ξενοδοχεία στην Κάρπαθο και φυσικά, πουθενά ο πραγματικός ΟΛΥΜΠΟΣ που όπως θα γνωρίζετε βρίσκεται στο νομό Πιερίας στην Κεντρική Μακεδονία.
Αντιλαμβάνεστε τη σημαντική ζημία που υφίσταται η περιοχή, μιας και ο υποψήφιος επισκέπτης του μυθικού βουνού παίρνει λανθασμένες πληροφορίες έχοντας την εντύπωση ότι αυτός βρίσκεται στην Τουρκία, τη Βραζιλία, τη Ρόδο ή την Κάρπαθο.
Στην προσπάθειά μας να βρούμε περισσότερα στοιχεία αναζητήσαμε ξενοδοχεία με τη λέξη “OLYMPUS» που είναι η κάθε αυτού ερμηνεία στην αγγλική γλώσσα. Ξανά η αναζήτηση μας δίνει ξενοδοχεία σε Τουρκία, Αμερική, Ισπανία, Γερμανία και τελικως στην Ελλάδα. Όπου φυσικά εμφανίζονται επιτέλους ξενοδοχεία αλλά στην ευρύτερη περιοχή της Πιερίας με την ονομασία «OROS OLYMPOS» με τον οποίο πιστεύουμε ότι ελάχιστοι τουρίστες θα είναι αυτοί που θα αναζητήσουν με αυτές τις λέξεις τον προορισμό.
Γνωρίζοντας ότι το Booking.com είναι το μεγαλύτερο WEBSITE ξενοδοχειακών κρατήσεων παγκοσμίως και καταλαβαίνοντας τη σημαντικότητα και το ρόλο που διαδραματίζει στις παγκόσμιες κρατήσεις ξενοδοχείων πιστεύουμε ότι δημιουργείται μ’αυτόν τον τρόπο σύγχυση και εν τέλει παραπληροφόρηση στους πελάτες σας, με μεγάλο ενδεχόμενο να αποφασίσουν να επισκεφθούν λάθος περιοχή ή ακόμη και λάθος χώρα.

Παρακαλώ να διορθωθεί η εν λόγω αναφορά και ειδικότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
1.Στην αναζήτηση με ονομασία OLYMPOS να βγαίνουν σαν πρώτη επιλογή ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή της Πιερίας.
2.Στην αναζήτηση με ονομασία “OLYMPUS» να βγαίνουν σαν πρώτη επιλογή τα ξενοδοχεία της Πιερίας και στη συνέχεια αναφορές στον υπόλοιπο κόσμο.
3.Η εύρεση με την ονομασία «ΟROS OLYMPOS» να μετονομαστεί σε “MOUNTAIN OLYMPUS».

Ελπίζουμε για άμεση αποκατάσταση συμβάλλοντας στη σωστή και έγκυρη ενημέρωση των επισκεπτών του site σας.


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου