Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Επεισόδια και δακρυγόνα στο σταθμό διοδίων στο Αιγίνιο - 10 προσαγωγές

Επεισόδια, δακρυγόνα, συμπλοκές με τις αστυνομικές δυνάμεις και προσαγωγές "συνόδευσαν" τις κινητοποιήσεις των πολιτών που συγκεντρώθηκαν σήμερα στο Αιγίνιο προκειμένου να αποτρέψουν τη λειτουργία του σταθμού διοδίων.

 Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πριν από λίγη ώρα χρειάστηκε να επέμβουν οι δυνάμεις των ΜΑΤ καθώς ομάδα ατόμων από τους περίπου 600 συγκεντρωμένους στο σημείο προκάλεσε φθορές στα κουβούκλια των διοδίων προσπαθώντας να απομακρύνουν τους υπαλλήλους. Ακολούθησε η επέμβαση της αστυνομίας έγινε ρίψη χημικών και σημειώθηκαν συμπλοκές μεταξύ των ΜΑΤ και των συγκεντρωμένων. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων σημειώθηκαν τουλάχιστον 10 προσαγωγές.

Κλειστός ο δρόμος

Εξαιτίας των κινητοποιήσεων ισχύουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκης τα οχήματα εκτρέπονται από τον κόμβο Αιγινίου (Χ/Θ 468,300 Ν.Ε.Ο. Α/Θ) και μέσω Βόρειας Περιφερειακής Οδού (προέκτασης Χρυσοστόμου Σμύρνης) προς Πλατεία Πιάτσας Ταξί (Δ/ση Χρυσοστόμου Σμύρνης και Δημοκρατίας) και στη συνέχεια από Π.Ε.Ο. Κατερίνης-Θεσσαλονίκης, διοχέτευση των οχημάτων στην Εγνατία Οδό από Κόμβο Αλεξάνδρειας (Νησελίου).

- Ρεύμα Κυκλοφορίας προς Αθήνα:

Εκτροπή από Κόμβο Κλειδίου προς Εγνατία Οδό (κατεύθυνση προς Βέροια) και στη συνέχεια η αντίστροφη ως άνω διαδρομή από Κόμβο Αλεξάνδρειας, μέσω Π.Ε.Ο. Κατερίνης-Θεσσαλονίκης έως Κόμβο Αγαθούπολης (Μεθώνη) και επανείσοδος στην ΠΑ.Θ.Ε. προς Αθήνα.
Πηγή: ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου