Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Σε δημοπράτηση έργο αποχέτευσης σε Βροντού και Καρίτσα

Σε δημοπράτηση βγάζει ο Δήμος Δίου-Ολύμπου στην Πιερία το έργο της αποχέτευσης ακαθάρτων στα ΔΔ Βροντούς και Καρίτσας. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο αποχέτευσης που θα ανακουφίσει όλη την περιοχή. 

Ο προϋπολογισμός είναι 9.308.943,09 ευρώ ενώ η διάρκεια της σύμβασης θα είναι 20 μήνες από την ημέρα υπογραφής της. Το έργο αναμένεται να υπογραφεί το καλοκαίρι, αν δεν υπάρξουν διαμάχες μεταξύ των υποψηφίων και να ολοκληρωθεί στα μέσα του 2014. 

 Η ημέρα διεξαγωγής της δημοπράτησης είναι στις 24 Απριλίου 2012 στο Δημαρχείο του Λιτόχωρου. Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του επιχειρησιακού προγράμματος "περιβάλλον και αειφόρος ανάπτυξη 2007-2013" (κωδ. ΟΠΣ έργου 328433) και συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής. 

Το αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων των Δ.Δ. Βροντούς και Καρίτσας του Δημοτικής Ενότητας Δίου, καθώς και τη κατασκευή του Κεντρικού Αποχετευτικού Αγωγού (KAA), για τη μεταφορά των λυμάτων στη θέση της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων. 

Πηγή:ypodomes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου