Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Κυριότερα αποσπάσματα από τΙς ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΖΩΝΤΑΝΑ


  • ·         Δεν μπορούν να το παίζουν κάποιοι παλικάρια και μαγκίτες. Εχουμε ΔΣ. Με αυτές τις πολιτικές και αυτές τις νοοτροπίες φτάσαμε εδώ.
  • ·         Το Θέμα με τα νερά παρουσιάστηκε λόγω βροχοπτώσεων
  • ·         Έχουμε 40 κατασχετήρια και συνεχίζουν να έρχονται. Είναι η χειρότερη εμπειρία να σου παίρνουν λεφτά από τους εργαζομένους. Όσοι θέλουν να περάσουν από το δημαρχείο να δουν τις διαταγές πληρωμής. Σε όλες τις περιπτώσεις αντιδικίσαμε διότι υτπάρχει και μία παρατυπία ότι πολλές περιπτώσεις δεν έχουν περάσει από τον Επίτροπο. Θέλω να πιστεύω πως θα αντιμετωπίσουμε την κατάσταση.
  • ·         Δεν προτίθεμαι να πάρω Γενικό Γραμματέα. Έχω πάρει τρεις ειδικούς συμβούλους. Αν θα πάρω και άλλους θα σας ενημερώσω.
  • ·         Αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων: Θα βάλουμε στοιχεία αλλά όχι σώνει και καλά με το ΣΔΙΤ. Θα δούμε εδω στο δημοτικό συμβούλιο και θα πάρουμε τις αποφάσεις. Ενδιαφέρονται πολλοί.
  • ·         Κάμπινγκ Σκοτίνας: Τρεις προτάσεις (Λαμπρου, Κωνσταντόπουλος, Τζοβας – Μοχλός και Ελληνοαμερικανοί. Η αξιολόγηση θα γίνει από την επιτροπή. Εμείς δεν έχουμε λόγο.
  • ·         Παρακολουθούμε τις απαλλοτριώσεις των εκτάσεων. ΕΝΤΑΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΥΡΙΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. Προτιθέμεθα να κάνουμε ειδικό γραφείο.
  • ·         Για το ΚΑΣ, θα δημοσιευθεί ο χάρτης. Μπαίνει το ΨΥΜΠΟ στην περιοχή του εθνικού δρυμού
  • ·         Για τη ΔΕΥΑΝΟ, ασχολείται αποκλειστικά με το θέμα ύδρευσης αποχέτευσης στον Ανατολικό Όλυμπο. Για τον βιολογικό αν τον λειτουργήσουμε Μάιο μήνα θα είμαστε ευτυχής. Είμαστε στο τελέυταίο στάδιο, πρέπει να γίνει ειδική μόνωση των δεξαμενών. Δεν μπαίνω στην διαδικασία να ασχοληθώ με τα χρέη, με νοιάζει να λειτουργήσει ο  Βιολογικός. Να εντάξουμε και τον Πλαταμώνα και την Λεπτοκαρυά, το κομμάτι κάτω από τις γραμμές. 35000 ευρώ τα τρέχοντα έξοδα από τη στιγμή που θα ξεκινήσει.
  • ·         ΓΠΣ: Μάλλον δημοπρατούμε καινούριο. Πρέπει να το δούμε συνολικά. Με τους άλλους δήμους

9 σχόλια:

  1. Αλαζόνας θρασύς και με απώλεια ψυχραιμίας. Δεν διαφέρει από τον παλιό του εαυτό. Αγενής και με απρεπή αντιμετώπιση στους εκφράζοντες μια διαφορετική άποψη. Ιδιαίτερα αγενής στην εκπρόσωπο της ιστορικής , και αγωνιστικής παράταξης, στην οποία οφείλουμε πολλά όλοι μας, και ιδιαίτερα αυτός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα ανακάλυψε τα δύσκολα ; Όταν διεκήρυττε με τα παπαγαλάκια του ότι είναι ο έμπειρος που όλα τα γνωρίζει ,που αγκαλιάζει όλες τις παρατάξεις , που έχει την αποδοχή όλων, και πως θα τα φέρει σε πέρας όλα τα προβλήματα, δεν ήξερε ότι θα προσγειωθεί κάποτε στην πραγματικότητα. Τότε όμως τον ενδιέφερε η καρέκλα ή ένα υψηλό ποσοστό στη φαρέτρα του ; Τώρα ας καθίσει επάνω στα προβλήματα να τα κλωσήσει , αφού είναι κλώσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως οι εκφράσεις του τύπου αν δεν σας αρέσει το τεχνικό πρόγραμμα καταψηφίστε το, να τελειώνουμε, ή το άλλο, το παίρνω πίσω και φέρτε εσείς ένα δικό σας , δηλώνουν διαλεκτική αδυναμία και φασίζουσα νοοτροπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας καταλάβει βέβαια και ο έτερος κύριος που του έβαλε πλάτες, περί τίνος πρόκειται, γιατί πίστευε ότι θα είναι συνδικαιούχος στην εξουσία και αυριανός διάδοχος του, αμ δεν, ούτε σήμερα, ούτε αύριο. Κύριε μου, εσείς δεν χάσατε μόνο το τραίνο εσείς χάσατε και το σταθμό. Ο λαός λέει το μυρμήγκι όταν θέλει να χαθεί βγάζει φτερά και πετάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Πρόεδρε μου φαίνεται πως διολισθαίνετε , πιθανώς από απειρία , γιατί ούτε αδέξιος είστε ούτε άδικος, ή πιθανώς από σκοπιμότητα. Αυτά είναι τα Δημοτικά συμβούλια, δεν τα ξέρατε; Αν δεν ξέρατε ας ρωτούσατε. Δεν αποπέμπονται οι διαφωνίες ενσωματώνονται ή τουλάχιστον συζητούνται με άνεση. Άντε και τη άλλη φορά 45 θέματα να τελειώνουμε για Ά εξάμηνο του 2011, μπελά έχουν τα συμβούλια, ερωτήσεις… , ιστορίες… Καλή δύναμη κύριε Πρόεδρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας καταλάβει βέβαια και ο έτερος κύριος που του έβαλε πλάτες, περί τίνος πρόκειται, γιατί πίστευε ότι θα είναι συνδικαιούχος στην εξουσία και αυριανός διάδοχος του, αμ δεν, ούτε σήμερα, ούτε αύριο. Κύριε μου, εσείς δεν χάσατε μόνο το τραίνο εσείς χάσατε και το σταθμό. Ο λαός λέει το μυρμήγκι όταν θέλει να χαθεί βγάζει φτερά και πετάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τώρα ανακάλυψε τα δύσκολα ; Όταν διεκήρυττε με τα παπαγαλάκια του ότι είναι ο έμπειρος που όλα τα γνωρίζει ,που αγκαλιάζει όλες τις παρατάξεις , που έχει την αποδοχή όλων, και πως θα τα φέρει σε πέρας όλα τα προβλήματα, δεν ήξερε ότι θα προσγειωθεί κάποτε στην πραγματικότητα. Τότε όμως τον ενδιέφερε η καρέκλα ή ένα υψηλό ποσοστό στη φαρέτρα του ; Τώρα ας καθίσει επάνω στα προβλήματα να τα κλωσήσει , αφού είναι κλώσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή