Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Σταμέλα Πολύδωρου: "Δεν αποδεχτηκα την προταση του κ. Παπαθανασιου για να ειμαι "τα ματια,τα αυτια,τα χερια καποιου".Δεν ειμαι το φερεφωνο κανενος, εχω τη δικη μου αποψη,και θα λειτουργω συμφωνα με τη συνειδηση μου. "

Σχετικα με την τοποθετηση μου στο ΔΣ της Α.Ε μετα απο προταση του κ. Παπαθανασιου στη διαρκεια του διαλειμματος της συνεδριασης του δημοτικου συμβουλιου του δημου ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ στις 24/1 την οποια αποδεχτηκα και τον ευχαριστω για την εμπιστοσυνη του στο προσωπο μου θελω να αναφερω τα εξης. Η  ΔΕΑΛ ειναι ενα σημαντικο θεμα στη ζωη του δημου μας,το οποιο παρακολουθησα στενα τεσσερα χρονια,παρακολουθωντας τα διοικητικα συμβουλια χωρις να ειμαι τακτικο ουτε αναπληρωματικο μελος,απλα με την ιδιοτητα της δημοτικης συμβουλου που μου εδινε αυτο το δικαιωμα.Δεχτηκα λοιπον να ειμαι μελος του ΔΣ χωρις δευτερη σκεψη και θεωρω πως δεν προκαλεσα καμμια αναστατωση.Δεν αποδεχτηκα την προταση του κ. Παπαθανασιου για να ειμαι "τα ματια,τα αυτια,τα χερια καποιου".Δεν ειμαι το φερεφωνο κανενος, εχω τη δικη μου αποψη,και θα λειτουργω συμφωνα με τη συνειδηση μου. 

11 σχόλια:

  1. Καλά τα λέτε κ. Πολυδώρου αλλά στη δημόσια ζωή ένα κριτήριο που μας κάνει να ξεχωρίζουμε όχι μόνο από την φαιδρότητα, αλλά και από τον συμφεροντολογισμό είναι η συνέπεια και η συνέχεια λόγων και πράξεων, ειδικά πριν και μετα τις εκλογές.
    Να είστε σίγουρη πως όλοι οι συνδημότες θα παρακολουθούν "μάτια", "αυτιά", χέρια", "πόδια", "στόματα" κ.α. όχι μόνον δικά σας αλλά και όλου του Δ.Σ. ειδικά αυτή την περίοδο που θα διοικήσετε μια επιχείρηση κολοσσό για τα δεδομένα της περιοχής (που σε λίγο θα υπογράψει ακόμη μία κολοσιαία σύμβαση, τότε να δουμε τι κάνετε) στην πιο δύσκολη οικονομική συγκυρία και μετά από 3 χρόνια θα σας κρίνουν όλους στην κάλπη.

    Ο ΧΑΛΙΚΟΦΑΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικα τα παντα στην πολιτικη ειναι προσωπικες φιλοδοξιες ανθρωπων και ιδιοτελη συμφεροντα!Δυστυχως ειμαι ενας απο τους 370 που εμπιστεφτηκαν τον ψηφο τους στην κυρια Πολυδωρου-Φουντου διοτι πιστεψα πως ειναι και αυτην μια απο τους ανθρωπους που βλεπει με διαφορετικη νοοτροπια και αρχες την πολιτικη, αλλα πριν ο αλεκτωρ λαλησει με απογοητευσε και πιστευω και αρκετους απο τους 370 ανθρωπους που την εμπιστευτηκαν!!!Νομιζω τελικα πως οσοι ασχολουνται με την πολιτικη, βαζουν πρωτα τις προσωπικες τους φιλοδοξιες και συμφεροντα και επειτα το καλο του τοπου τους και τους ειναι πανευκολο, τη μια μερα να φτυνουν καποιον και την αλλη να τον γλυφουν!! Οποτε απο μενα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!!!

    Ο ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Poly sta8erh stis apopseis ths h k. Polydoroy. Vraxos... Kala ayth proeklogika den elege gia eisaggeleis kai dikasthria??? Tora eyxaristei ton Papathnasioy gia thn empistosynh poy ths dixnei?
    Allo ti 8a doyme arage?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ω!τι ξεφτίλα μπράβο κα Πολυδώρου άντε και με τον Πανίκα τώρα τι άλλο σου μένει!Λυπάμαι που σε ψήφισα ουστ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδη κ. ΠολυδΏρου όταν λέτε "Δεν αποδεχτηκα την προταση του κ. Παπαθανασιου για να ειμαι τα ματια,τα αυτια,τα χερια καποιου.Δεν ειμαι το φερεφωνο κανενος" δεν θα είστε ούτε για μας τουσ ψηφοφορους του Λάππα που σε ψηφίσαμε και προεκλογικα μας είπες πως ο Παπαθανασης ειναι υποδικος ενω τωρα "χωρις δευτερη σκέψη" αποδεχτηκες την προταση που σας έκανε αυτος που λεγατε υποδικο και ποσα αλλα;;;;; Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΓΑΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ;;; ΚΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΥΒΡΗΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ Ή ΣΧΟΛΙΑ (ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ) ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά ασχοληθήκαμε πολύ με την κα Πολυδώρου αλλά δεν αξιζει τον κόπο.Η γυναίκα ρε παιδιά είναι άσχετη με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ βρέθηκε απο το παζάρι του Λιτοχώρου στο Δήμο τι περιμένεις; Αυτά και άλλα χειρότερα...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ω!τι ξεφτίλα μπράβο κα Πολυδώρου άντε και με τον Πανίκα τώρα τι άλλο σου μένει!Λυπάμαι που σε ψήφισα ουστ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τελικα τα παντα στην πολιτικη ειναι προσωπικες φιλοδοξιες ανθρωπων και ιδιοτελη συμφεροντα!Δυστυχως ειμαι ενας απο τους 370 που εμπιστεφτηκαν τον ψηφο τους στην κυρια Πολυδωρου-Φουντου διοτι πιστεψα πως ειναι και αυτην μια απο τους ανθρωπους που βλεπει με διαφορετικη νοοτροπια και αρχες την πολιτικη, αλλα πριν ο αλεκτωρ λαλησει με απογοητευσε και πιστευω και αρκετους απο τους 370 ανθρωπους που την εμπιστευτηκαν!!!Νομιζω τελικα πως οσοι ασχολουνται με την πολιτικη, βαζουν πρωτα τις προσωπικες τους φιλοδοξιες και συμφεροντα και επειτα το καλο του τοπου τους και τους ειναι πανευκολο, τη μια μερα να φτυνουν καποιον και την αλλη να τον γλυφουν!! Οποτε απο μενα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!!!

    Ο ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλαδη κ. ΠολυδΏρου όταν λέτε "Δεν αποδεχτηκα την προταση του κ. Παπαθανασιου για να ειμαι τα ματια,τα αυτια,τα χερια καποιου.Δεν ειμαι το φερεφωνο κανενος" δεν θα είστε ούτε για μας τουσ ψηφοφορους του Λάππα που σε ψηφίσαμε και προεκλογικα μας είπες πως ο Παπαθανασης ειναι υποδικος ενω τωρα "χωρις δευτερη σκέψη" αποδεχτηκες την προταση που σας έκανε αυτος που λεγατε υποδικο και ποσα αλλα;;;;; Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΓΑΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ;;; ΚΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή