Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

CNN: Η ελληνική κρίση "ξινίζει" τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου

Η ανταποκρίτρια του CNN, Ελίντα Λαμπροπούλου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της, μίλησε για το πώς η οικονομική κρίση επηρεάζει άμεσα τους Έλληνες αθλητές. Τόσο η ολιγομελής αποστολή της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς αγώνες - είναι πιο μικρή σε σχέση με παλαιότερα χρόνια- όσο και η απόδοση των αθλητών η οποία δε συγκρίνεται με την αντίστοιχη των δύο περασμένων Ολυμπιάδων, είναι αποτελέσματα της κρίσης που έχει χτυπήσει τον ελληνικό αθλητισμό.

Το ρεπορτάζ είχε ως τίτλο: "η ελληνική κρίση "ξινίζει" τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου" (Greek crisis sours London Games).

Κατά τη διάρκεια της ανταπόκρισης της, η ρεπόρτερ του CNN έκανε λόγο για τις περικοπές, στο μισό του ποσού που διατίθετο το 2008 για τους αθλητές και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο μέσος Έλληνας αθλητής κατά την προετοιμασία του, σαν επακόλουθο της κρίσης που ταλανίζει τους Έλληνες πολίτες.

''Ειδικά με τις σημερινές δυσκολίες το τελευταίο που μπορεί να σκέφτεται κάποιος είναι ο αθλητισμός'', είπε στον πρόλογό της η παρουσιάστρια. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ψυχολογικό αντίκτυπο που έχει η κρίση στους αθλητές.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.enimerwsi.gr/2012/08/cnn.html#ixzz22ZNCRaSv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου