Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Ο Δήμος Γερμασόγειας στέλνει στον αδερφοποιημένο Δήμο Δίου - Ολύμπου οικονομική βοήθεια

«Με πρωτοβουλία του Δήμου Γερμασόγειας, την ερχόμενη Τετάρτη 28 Μαρτίου, διοργανώνεται φιλικό παιχνίδι στο οποίο η ομάδα μας θα αγωνιστεί κόντρα σε μικτή ομάδα με ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα και του Άρη.
Ο φιλικός αγώνας είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα και όλα τα έσοδα θα δοθούν στον Δήμο Δίου-Ολύμπου Λιτοχώρου που είναι αδελφοποιημένος με τον Δήμο Γερμασόγειας.
Θα είναι ακόμη μια προσπάθεια για στήριξη του ελληνικού λαού σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που διανύει.
Το Δ.Σ καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρών τους στο φιλικό και να στηρίξουν αυτή την σημαντική και ανθρωπιστική προσπάθεια.
Ο φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Γερμασόγειας. Τιμή εισόδου  θα είναι 10 ευρώ. Η ώρα έναρξης θα ανακοινωθεί την Δευτέρα στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη για το φιλικό που πραγματοποιηθεί στις 11.00 το πρωί στο Πολιτιστικό Κέντρο Γερμασόγειας.
Eπίσης, καλούμε τον κόσμο να της ΑΕΛ που θέλει να βοηθήσει, να μαζέψει τρόφιμα(ξηρή τροφή) και είδη ένδυσης για να σταλούν για βοήθεια στο Δήμο Δίου-Ολύμπου Λιτοχώρου.
Τα τρόφιμα και τα είδη ένδυσης θα μαζεύονται στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Γερμασόγειας, παρά την εκκλησία Αγίας Παρασκευής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου