Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011

Δήμος Δίου - Ολύμπου: 1η ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΟΤΟ/ΣΤΩΝ GOLDWING

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ «THEKINGSRIDERSCLUB» ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ
Στον Δ.Δίου-Ολύμπου η 1η πανευρωπαϊκή συνάντηση μοτοσικλετών GoldWing
* ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 1ο TREFFENΣΤΟCAMPING«ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ» ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
* ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 27 ΧΩΡΕΣ (ΙΤΑΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΕΛΒΕΤΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, ΚΛΠ)
 
Η 1η πανευρωπαϊκή συνάντηση μοτοσικλετών GoldWingπραγματοποιείται στην Πλάκα Λιτοχώρου το διάστημα από 7/9 έως 11/9/2011. Τη συνάντηση αυτή διοργανώνει η ελληνική λέσχη «TheKingsRidersClub» η οποία είναι μέλος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας μοτοσικλετιστών GWEF, σε συνεργασία με τον δήμο Δίου-Ολύμπου.
 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
Πρόκειται για μια συνάντηση που θα έχει και τουριστικό αλλά και πολιτιστικό ενδιαφέρον για τον δήμο Δίου-Ολύμπου αφού το συγκεκριμένο πενθήμερο θα έρθουν στην περιοχή μοτοσικλετιστές αλλά και φίλοι του αθλήματος από 27 χώρες.
Συγκεκριμένα, έχει προγραμματιστεί ώστε οι επισκέπτες να μεταβούν σε σημαντικές τοποθεσίες και αρχαιολογικούς χώρους του δήμου αλλά και να πραγματοποιήσουν μουσικές και πολιτιστικές παραστάσεις.
Επίσης, στην ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας μοτοσικλετιστών GWEF καθώς και σε ιστοσελίδες των 23 συλλόγων - μελών της ομοσπονδίας γίνεται διαφήμιση της περιοχής του Ολύμπου και του δήμου αφού παρατίθενται ιστορικά, γεωγραφικά, πολιτιστικά και άλλα στοιχεία.
Ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί το 1ο treffen είναι το bungalows camping «Ολύμπιος Ζευς» στην Πλάκα Λιτοχώρου Δ.Δίου-Ολύμπου και η όλη διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας GWEF.
 
ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ 1ο TREFFEN
Εξαιτίας αυτού του μεγάλου γεγονότος αναμένονται επισκέπτες από Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Αγγλία, Ιρλανδία, Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Ελβετία, Λουξεμβούργο, Βέλγιο, Ολλανδία, Ουγγαρία, Τσεχία, Σλοβενία, Πορτογαλία, Ουκρανία, Πολωνία, Ρωσία, Αυστρία, Τουρκία, Βουλγαρία, Λίβανο, Ισραήλ και Ελλάδα.
Κατά τη διάρκεια της πενθήμερης παρουσίας τους οι μοτοσικλετιστές σε συνεργασία με τον δήμο Δίου-Ολύμπου θα διοργανώσουν παραστάσεις με πολιτιστικά και μουσικά συγκροτήματα, θα γίνουν όμως και επισκέψεις σε χώρους πολιτισμού καθώς και ξεναγήσεις αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου