Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ο Δήμος Παύλου Μελά δείχνει το δρόμο για το "χαράτσι" της ΔΕΗ

 Δήμος Παύλο Μελά: Παρέμβαση στη ΔΕΗ για το “χαράτσι” 

Παρέμβαση του δήμου Παύλου Μελά, υπέρ των ευπαθών κοινωνικών ομάδων του δήμου, σε σχέση με το “χαράτσι” των ακινήτων. 

Ο δήμαρχος, Διαμαντής Παπαδόπουλος, έστειλε επιστολή, στο διευθυντή της ΔΕΗ Δυτικής Θεσσαλονίκης, Εμμανουήλ Πολυζωίδη, με την ποία του ζητά να μην προβαίνει η επιχείρηση σε διακοπές ρεύματος, χωρίς προηγούμενη επικοινωνία με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του δήμου. 

Στο έγγραφο, αναφέρεται ότι θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων, καθώς λόγω της οικονομικής κρίσης, οι ενδεείς οικογένειες καθημερινά αυξάνονται και το ζήτημα της διακοπής ρεύματος στα νοικοκυριά, μπορεί να δημιουργήσει κοινωνική έκρηξη. 

Έτσι, σύμφωνα με το δήμαρχο, αν οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου γνωρίζουν σε ποιον θα κοπεί το ρεύμα λόγω οφειλής, τότε θα μπορούν να συνεννοηθούν με τη ΔΕΗ και να μη γίνει κάτι τέτοιο, αν ο οφειλέτης δεν μπορεί να πληρώσει το Τέλος Ακινήτων. 

«Βιώνουμε εξαιρετικά δύσκολες μέρες, παρακολουθώντας συνεχώς περισσότερους συνανθρώπους μας να δυσκολεύονται να ζήσουν. Πρέπει όλοι οι φορείς και οι πολίτες, να σταθούμε στο πλευρό των συμπολιτών μας, να δείξουμε την απαραίτητη κοινωνική ευαισθησία και ανθρωπιά» δήλωσε ο δήμαρχος Παύλου Μελά Διαμαντής Παπαδόπουλος. 
Πηγή: salonicanews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου