Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ήττα για τον Απόλλων Λιτοχώρου στην πρώτη αγωνιστική

Με κεκτημένη ταχύτητα από την μεγάλη πρόκριση του Κυπέλλου επί της Ακαδημίας Πλαταμώνα ο Αιγινιακός επικράτησε εύκολα του Απόλλωνα Λιτοχώρου με 2-0 στο Δημοτικό Στάδιο «Γιάννης Παραλυκίδης». Αρκετός κόσμος στο γήπεδο του Αιγινίου για να δει τον νέο Αιγινιακό που φέτος είναι από τα φαβορί για την άνοδο στην Δ’ Εθνική Κατηγορία.
Ο Αιγινιακός αγωνίστηκε χωρίς 4 βασικούς ποδοσφαιριστές, τους Μητράκα, Γιαντσέλη, Μαυρίδη και Καρκαλέτση, αλλά παρόλα αυτά ήταν πολύ καλός και «καθάρισε» νωρίς το ματς. Το σκορ άνοιξε στο 11ο λεπτό όταν ο Παπαδόπουλος έκανε ωραία προσπάθεια και γύρισε τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι στον Ηλία Δασκαλόπουλο, ο οποίος με δυματό σουτ έκανε το 1-0. Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα, ο Σαμανίδης μπήκε από αριστερά, έβγαλε ωραία σέντρα και ο Γιαζιτζόγλου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χρυσάκη κάνοντας το 2-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και έχασαν πολύ καλές ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ.
Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, με τους γηπεδούχους να ελέγχουν τον αγώνα. Ο Απόλλωνας δεν ήταν καλός επιθετικά, δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Χατζηπείδη και έτσι το 2-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.
Διαιτητές: Συμεωνίδης, Φιρινίδης, Βασιλειάδης.
Οι συνθέσεις:
Αιγινιακός: Χατζεηπίδης, Παπαδόπουλος, Φιρινίδης, Σ.Δασκαλόπουλος, Χαϊκάλης, Η.Δασκαλόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Κοσμίδης, Δημόπουλος (67’ Πέτρου), Φουλίδης (46’ Καραγιάννης), Σαμανίδης (57’ Κατσαμάγκας).
Απόλλων Λιτοχώρου: Χρυσάκης, Σιώκας, Σεμερτζίδης (30’ Ζορμπάς), Παπαδιαμαντής, Μυστακίδης, Κουλιανός, Παπαζιός (63’ Σπαθάρας), Κουντουριώτης, Χούτας, Τσιανάκας.
 
Πηγή: ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου