Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

1η ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ

Μέ επιτυχία στέφθηκε η 1η γιορτή ποδοσφαίρου της ακαδημίας ΑΠΟΛΛΩΝ - ΔΟΞΑΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ,το σάββατο βράδυ υπό το φώς των προβολέων, στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ "ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ".

Τήν έναρξη της εκδήλωσης την άνοιξε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ορέστης Δημόπουλος κάνοντας ένα μικρό διοικητικό, αγωνιστικό, και οικονομικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε. Επίσης αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, όπως και για την συμφωνία με τους προπονητές όλων των τμημάτων.

Αναφέρθηκε στην δημιουργία ενός ακόμα τμήματος babyne για παιδιά νηπιαγωγείου, και την αγορά ενός απινιδωτή. Τόνισε το πόσο σημαντικό είναι η δημιουργία ιατρικού φακέλου για όλους τους αθλητές και η δημιουργία αίθουσα διδασκαλίας των αθλητών και συνάντησης γονέων με μέλη του Δ.Σ.

Στην συνέχεια ξεκίνησε η επίδειξη των αθλητών όλων των τμημάτων. το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις ευλυγισίας και συντονισμού, έγιναν διάφοροι διαγωνισμοί μεταξύ των παικτών και τελείωσε με ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ τους. (δίτερμα) 

Τήν εκδήλωση παρακολούθησαν οι αντιδήμαρχοι του ΔΉΜΟΥ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ Γεώργιος Φαρμάκης και Σοφία Ζουρζούρα, ο πρόεδρος του Δ.Δ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ κ. Δημήτριος Ανδριάς οι γονείς των αθλητών και πολλοί φίλλοι του Ποδοσφαίρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Α.Μ.Σ ΔΟΞΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου